Meteen naar de inhoud

Klanten waarderen
mijn advies met een 8,9/10

30+
jaar interieurverslaving

INTERIEURADVIES ROTTERDAM

“Je wilt een fijn huis, maar je loopt steeds vast. Dit is gewoon niet leuk meer.”

Je komt thuis en wilt lekker tot rust komen, maar die bank maakt jou al lang niet meer blij. Je hebt alleen geen idee welke je moet kopen, dus stel je het weer uit en ondertussen blijft het knagen.

Of je kijkt om je heen in de woonkamer en denkt ‘oh nee hè, al die zooi…’! Je hebt meer bergruimte nodig en je huis lijkt steeds voller te staan; dit is niet de oase van rust die je zo fijn zou vinden.

Je kocht een mooi nieuw huis en je wilt niet nog een keer al je oude meubels meenemen. Maar je weet niet waar je moet beginnen met ál die keuzes voor een mooi interieur, zonder failliet te gaan.

Herkenbaar? Dan zijn wij de perfecte match. Dit zijn precies de problemen die ik oplos.

Stop met zelf aanmodderen en ik laat je zien dat je huis inrichten ook een feestje kan zijn

Kies je favoriete INTERIEURADVIES pakket

en kom te weten hoe ik jou zou helpen, welk resultaat je krijgt, en wat mijn advies uniek maakt: 


Kort interieuradvies

Een uitgebreide adviessessie bij je thuis voor jouw prangende woonvragen

Voor kleine verbeteringen in huis (een ongezellige hoek, een nieuw meubelstuk nodig, of toe aan een nieuwe kleur)

Na afloop heb je hele nieuwe inzichten en ideeën die je zelf verder toepast in huis 

549,-

Een tot in detail uitgewerkt interieurplan inclusief indeling, kleuren, meubels, muurverf, behang, gordijnen, verlichting en woonaccessoires

Voor grote verbeteringen in huis (je hebt meerdere nieuwe meubelstukken of verlichting nodig, of je gaat verhuizen)

Na afloop hoef je zelf alleen nog maar de bestellingen te plaatsen

1999,- per kamer

4900,- voor 3 kamers


Verhuur interieuradvies

Voor je verhuurappartement of B&B

Volledige meubilering, van muurverf en meubels tot servies

Voor als je snel wilt verhuren, met maximale punten, en zelf te weinig kennis en tijd hebt om er een echt aantrekkelijke woning van te maken binnen budget

Na afloop kun je potentiële huurders gaan rondleiden 

vanaf 3299,-

REVIEWS VAN MIJN INTERIEURONTWERPEN:

Studio Musters
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
peter van der walpeter van der wal
19:35 18 Apr 22
Snel en passend advies op maat wat op enthousiaste manier en met duidelijke uitleg wordt gebracht rekening houdend met impact van zaken als licht en kleur op je gemoedstoestand.
Sarah van IJzendoornSarah van IJzendoorn
18:55 04 Apr 22
Marieke heeft ons geadviseerd over het mooier maken van onze gangen en trappenhuis. We wilden hier meer kleur/ iets bijzonders van maken. Wat ik vooral leuk vind is dat ze met ideeën komt die we zelf niet hadden kunnen bedenken. In het intake gesprek luistert ze heel goed naar wat je wil, geeft daar haar eigen (professionele) draai en en legt goed uit waarom ze bepaalde keuzes maakt. Daarbij is het leuk dat ze veel verschillende stalen heeft, zo had ze een aantal opties voor ons behang die je dan goed naast elkaar kan leggen. Intussen zijn de schilders bezig en worden wij al heel erg blij van het resultaat, echt een enorm verschil. Ondanks dat het maar een klein stukje van ons huis is, maakt het meteen weer dat je een stuk vrolijker wordt bij het binnenkomen. Wij raden Marieke zeker aan!
P.H. LawP.H. Law
15:20 04 Feb 22
Marieke heeft ons voorzien van uitgebreid interieuradvies voor ons appartement. Dmv een moodboard die wij hebben opgesteld ging zij aan de slag met allerlei ideen voor het gehele interieur. Ze heeft ons presentaties gegeven met indelingen, meubels, kleuradviezen en alles wat er bij komt kijken. Ze is creatief, denkt goed mee, heeft inlevingsvermogen en is heel behulpzaam! Daarnaast heeft ze oog voor detail, en ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, voor ons als jong gezin. Tevens gaf ze altijd snel antwoord op onze vragen en is ze goed bereikbaar. Studio Musters is zeker een aanrader!
Judith RingelenbergJudith Ringelenberg
09:00 09 Nov 21
Studio Musters (Marieke) is top! Ze heeft ons enorm geholpen met het inrichten van onze woonkamer en eetgedeelte. Ze luistert goed naar al je wensen en verwerkt dit tot een mooi en vooral ook compleet geheel. Ze heeft ons echt verrast met het indelingsadvies, de kleurcombinaties (zo mooi!) en de stijl. We hadden dit zelf nooit kunnen bedenken en we zijn heel blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld.
Echte aanrader!We hadden een flinke lijst van voorwaarden en ook nog eens te maken met een aparte indeling! Bij ons tweede gesprek bleek dat echt goed geluisterd was door terugkoppeling te geven.Uiteindelijk hebben we alle adviezen over genomen, inclusief voorstel voor nieuwe meubels. Dat laatste is best knap! Want gebeurt niet snel dat iemand mijn / onze smaak begrijpt! Van de bank tot de barretjes!Dus als je wat met je huis wilt doen, dan is Studio Musters zeker een aanrader !
Interieuradvies

“… Ik had niet verwacht dat we zo veel nieuwe en goede ideeën zouden krijgen. Bedankt voor de mooie tips en ontwerpen. Wij kunnen straks een extra verdieping die bij ons past toevoegen aan ons huis. En uiteindelijk betaalt het zich dubbel en dwars terug, omdat je een plek creëert waar je je fijn en thuis voelt, en dat is sowieso niet in geld uit te drukken…”

TINEKE EN MARCEL, UTRECHT

Interieuradvies

“… Ik ben echt ontzettend blij met je advies, plattegrond en inspiratie die ik tijdens de gesprekken heb opgedaan. Je presentatie zag er erg strak en netjes uit; waardoor ik dacht, wauw wat heeft zij er in korte tijd veel en mooi werk in gestoken. En het resultaat is er naar. Heel erg bedankt voor je hulp voor mijn huis! Ik hoop dat ik in een volgend huis jouw advies weer mag inhuren…”

IRENE, AMSTERDAM

Dit ben ik in het kort:

Marieke (1984), interieurontwerper en ondernemer in Rotterdam. Heel leergierig, klantgericht en gek van interieurs. Keek als kind elke week naar Jan des Bouvrie en in een film valt mijn oog juist op het behang áchter de acteur. Veel rond de wereld gereisd en gewerkt. Favoriet: Spaanstalige landen. Nu terug in het nuchtere Rotterdam, waar ik ooit met veel plezier Bedrijfskunde studeerde. Skifanaat, regelnicht,  meubelopknapper, en trotse tante.

Voor wie werk ik zoal?

De meeste van mijn klanten zijn rond mijn leeftijd of iets ouder, en 85% huurde nooit eerder een interieurontwerper in. Er zijn veel jonge gezinnen bij (zo’n 70%) en jonge stellen. De meesten wonen in de Randstad of in Rotterdam. Allemaal even leuk!

Hier ben ik mee bezig:

Foto’s: Lotte van Uittert, Annebel Eppinga

INTERIEURADVIES ROTTERDAM