Verhuur interieuradvies

verhuur interieuradvies

‘Yes! Die is verhuurd!’

Positief opvallen bij jouw doelgroep met maximale punten en minimale kosten

INTERIEURADVIES ROTTERDAM

“Je wilt snel verhuren, maar je appartement aantrekkelijk
inrichten voor een onbekende, valt vies tegen”

 • Je hebt een verhuurwoning gekocht, maar het is nog wel spannend of het in deze markt wel meteen verhuurd gaat worden voor de prijs die je hebt berekend
 • Je kunt best zelf wat meubels bestellen, maar een appartement inrichten zodat een ander er enthousiast van wordt, is toch wel andere koek
 • Als je stilstaat bij alle uren die het je kost om na de huizenjacht en de financiering en de aankoop ook nog de hele meubilering te regelen, is het overweldigend…. vooral omdat je ook een fulltime baan hebt.

De voordelen van een Verhuur interieuradvies:

Ik ben Marieke, interieurontwerper en ondernemer in Rotterdam. Ik ben mijn hele leven al gek van interieurs. Dat zijn er wel meer. Maar vanaf 2014 liet ik me als Bedrijfskundige uitgebreid opleiden in het interieur vak, en toen bleek dat ik niet alleen voor mezelf maar ook voor andere mensen die moeilijke maar o zo magische puzzel op kon lossen. De meesten van mijn klanten wonen in de Randstad of in Rotterdam.

Na een carrièreswitch is ontwerpen serious business voor mij geworden, of eigenlijk: één groot feest!

Ik weet precies hoe je met bepaalde kleuren, vormen en indelingen een ruimte totaal anders kan laten aanvoelen. Maar het draait niet eens alleen om meubels of kleuren. Ik heb een enorme drive om mooie resultaten te behalen en merk dat mijn jarenlange ervaring met klantgericht werken mij een andere, betere, interieurontwerper maakt.

Verhuur interieuradvies
vanaf 3299,-

 • Volledige meubilering, van muurverf en meubels tot servies
 • Speciaal afgestemd op de smaak en woonwensen van jouw doelgroep
 • Minimale doorlooptijd en maximale punten
 • Ideaal als je als particuliere belegger je appartement of B&B kamers snel en volledig gemeubileerd wilt verhuren en jij zelf genoeg andere dingen te doen hebt
 • Als je zelf te weinig kennis hebt om er een echt aantrekkelijke woning van te maken binnen budget
 • Interieuradvies met uitvoering op maat (dit stemmen we samen af): van het ontwerpen van de ideale indeling tot het selecteren van producten, plaatsen van bestellingen, en opstellen van instructies en tekeningen voor bouwpersoneel
 • Na afloop kun je potentiële huurders gaan rondleiden 

Wat maakt mijn interieuradvies uniek?

 • Pragmatisch. Mijn visie is: je interieur moet zowel mooi als praktisch zijn voor jou. Dat is altijd haalbaar en daar maak ik mijn klanten echt blij mee. Voor verhuurappartementen geldt natuurlijk ook: elke euro en elke week doorlooptijd telt mee in die business case. Ik weet precies hoe je basic meubels met eyecatchers kunt combineren om een aantrekkelijke woning te creëren waarin geleefd kan worden.
 • Geen limiet op creativiteit. Ik ben niet uit noodzaak maar echt uit pure liefde voor dit vak begonnen als interieurontwerper. Als interieurverslaafde borrelen er 24/7 ideeën bij mij op tijdens het ontwerpproces voor jouw huis. Bovendien ben ik niet gebonden aan een merk of leverancier, ik blijf zoeken naar de beste match. Zo kom ik tot een interieur dat jou zal verrassen en perfect bij je past.
 • Concreet & gestructureerd. Je zal merken dat ik 10+ jaar ervaring als projectmanager heb; ik maak je wensen concreet (zelfs de wensen waarvan je niet besefte dat je ze had), je weet altijd wat je van me kunt verwachten, en ik communiceer helder en proactief.

REVIEWS VAN MIJN INTERIEURONTWERPEN:

Interieuradvies


“… Het eindresultaat ziet er fantastisch uit. Ik heb daarom ook denk ik eerder huurders voor mijn appartementen gevonden in deze corona tijden. De eerste 2 huurders wilden het meteen hebben! Dit heb ik met eerdere appartement die ik verhuurd heb, nooit gehad…”

JORIS, AMSTERDAM

Interieuradvies

“… Het was prettig om te sparren met een professional die allerlei oplossingen en ideeën heeft waar wij niet aan denken. Vooral jouw kleurenkennis is heel belangrijk. Het inhuren van een interieurontwerper zorgt voor een mooie op jouw wensen afgestemde ruimte, die je zelf niet had kunnen bedenken. Je kunt met een ontwerp gericht meubels en accessoires uitkiezen. En dit bespaarde ons ook nog tijd…”

MARCIA EN ROB, KRIMPEN A/D IJSSEL

Wat krijg je precies als je mijn hulp inschakelt voor een Verhuur interieuradvies?

InterieuradviesDit pakket is grotendeels op maat: we bespreken de kenmerken van de woning, je gewenste planning en wat je wel en niet wilt uitbesteden.

Op basis daarvan maak ik een offerte met een lijst van deliverables. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Dit kan bijvoorbeeld zijn: van het ontwerpen van de ideale indeling tot het selecteren van producten, plaatsen van bestellingen, en opstellen van instructies en tekeningen voor bouwpersoneel.

INTERIEURADVIES ROTTERDAM

marieke@studiomusters.nl

06 338 333 50

Rotterdam, KvK 73747106