Meteen naar de inhoud

Kennismaken

Super leuk dat je interesse hebt in interieuradvies! Laten we een kort videogesprek inplannen om kennis te maken. De call is vrijblijvend en hieronder kun je direct wat inplannen! (Zie je geen geschikt tijdstip? Mail of bel me dan even: marieke@studiomusters.nl of 06-33833350)

Wat kun je na ons gesprek verwachten?

Als je wilt krijg je dezelfde dag nog een offerte (de meeste mensen bestellen precies wat er in een pakket zit: dan zie je daar gewoon de bijbehorende prijs). Ik werk veel in de regio Rotterdam maar ook door de hele Randstad. Na jouw goedkeuring plannen we onze eerste afspraak in – de intake – en begint de pret: jij mag achterover leunen en ik ga voor je aan de slag! Klinkt dit goed? Yes!

En wanneer is het interieurontwerp dan af?

Ik krijg vrij veel aanvragen, maar probeer de oplevering van het advies zo goed mogelijk af te stemmen op jouw behoeften. Een kort advies aan huis is dezelfde dag af, een compleet advies 4-5 weken na de intake, een verhuur advies met project uitvoering in 2-3 maanden. Laat het me gerust weten als je een strakkere deadline hebt. Ik ben benieuwd!

Foto’s: Annebel Eppinga en Lotte van Uittert

INTERIEURADVIES ROTTERDAM

marieke@studiomusters.nl

06 338 333 50

Rotterdam, KvK 73747106