Meteen naar de inhoud

Totaal interieuradvies

totaal interieuradvies

‘Ja, hier wil ik wonen!’

Krijg een super gezellig en rustgevend huis wat helemaal
bij jou past en waar je zelf nooit op gekomen was


INTERIEURADVIES ROTTERDAM

Je wilt een fijn huis, maar je loopt steeds vast. Dit is gewoon niet leuk meer”

 • Je breekt je hoofd over een indeling die wèl werkt in je huiskamer, maar steeds loop je vast, het is allemaal niet ideaal, heel frustrerend.
 • Je zocht een mooie nieuwe vloer uit, en die was niet goedkoop, maar de kleur lijkt thuis echt anders uit te vallen, en nu bekruipt je langzaam een akelig gevoel dat dit misschien een miskoop was.
 • Je kocht een mooi nieuw huis en je wilt niet nog een keer al je oude meubels meenemen, maar je weet niet waar je moet beginnen met ál die keuzes voor een mooi interieur, zonder failliet te gaan.
 • Je kijkt om je heen in de woonkamer en denkt ‘oh nee hè, al die zooi…’ Je hebt meer bergruimte nodig en je huis lijkt steeds voller te staan; dit is niet de oase van rust die je zo fijn zou vinden.
 • Je komt met lege handen terug van een woonwinkel, overweldigd door het aanbod, terwijl je normaal prima knopen kunt doorhakken; dit is pure tijdverspilling, en zoveel vrije tijd had je al niet.


En ik snap het helemaal: het láátste waar je zin in hebt met een drukke baan, is veel tijd kwijt zijn aan iets wat je allang niet meer leuk vindt en wat ook nog eens geen effect heeft.
En ondertussen kijk je thuis tegen al die to-do’tjes aan, terwijl dat juist dè plek is waar je je wilt opladen. 

En dat is ook niet zo vreemd:

Interieuradvies

Je mist een duidelijk plan, een stip op de horizon.

Je mist kennis over indelingen en proporties, kennis over de kleurenleer (kleuren hebben een groot effect op hoe je je voelt!), slimme opbergoplossingen, trucjes waardoor het opeens veel knusser voelt, kennis over de juiste verlichting die steeds weer perfect bij jouw stemming past, en originele ideeën waardoor je jezelf echt in je interieur herkent.

Hoe fijn zou het zijn als je thuiskomt in een huis waar alles wat je ziet jou blij maakt? Het past echt bij jou, je komt tot rust, je hoeft je hoeft niets meer te doen. Je bent zelfs een beetje verliefd op je huis!

Stel je voor dat je nooit meer over je interieur hoeft na te denken… Alle tijd die je bespaart? Je kan stoppen met die lange zoekacties op internet, en in het weekend hoef je niet meer tevergeefs naar een woonwinkel. En nog fijner: geen gepeins meer, er komt ruimte vrij in je hoofd.

De voordelen van een Totaal interieuradvies:

Studio Musters
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
peter van der walpeter van der wal
19:35 18 Apr 22
Snel en passend advies op maat wat op enthousiaste manier en met duidelijke uitleg wordt gebracht rekening houdend met impact van zaken als licht en kleur op je gemoedstoestand.
Sarah van IJzendoornSarah van IJzendoorn
18:55 04 Apr 22
Marieke heeft ons geadviseerd over het mooier maken van onze gangen en trappenhuis. We wilden hier meer kleur/ iets bijzonders van maken. Wat ik vooral leuk vind is dat ze met ideeën komt die we zelf niet hadden kunnen bedenken. In het intake gesprek luistert ze heel goed naar wat je wil, geeft daar haar eigen (professionele) draai en en legt goed uit waarom ze bepaalde keuzes maakt. Daarbij is het leuk dat ze veel verschillende stalen heeft, zo had ze een aantal opties voor ons behang die je dan goed naast elkaar kan leggen. Intussen zijn de schilders bezig en worden wij al heel erg blij van het resultaat, echt een enorm verschil. Ondanks dat het maar een klein stukje van ons huis is, maakt het meteen weer dat je een stuk vrolijker wordt bij het binnenkomen. Wij raden Marieke zeker aan!
P.H. LawP.H. Law
15:20 04 Feb 22
Marieke heeft ons voorzien van uitgebreid interieuradvies voor ons appartement. Dmv een moodboard die wij hebben opgesteld ging zij aan de slag met allerlei ideen voor het gehele interieur. Ze heeft ons presentaties gegeven met indelingen, meubels, kleuradviezen en alles wat er bij komt kijken. Ze is creatief, denkt goed mee, heeft inlevingsvermogen en is heel behulpzaam! Daarnaast heeft ze oog voor detail, en ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, voor ons als jong gezin. Tevens gaf ze altijd snel antwoord op onze vragen en is ze goed bereikbaar. Studio Musters is zeker een aanrader!
Judith RingelenbergJudith Ringelenberg
09:00 09 Nov 21
Studio Musters (Marieke) is top! Ze heeft ons enorm geholpen met het inrichten van onze woonkamer en eetgedeelte. Ze luistert goed naar al je wensen en verwerkt dit tot een mooi en vooral ook compleet geheel. Ze heeft ons echt verrast met het indelingsadvies, de kleurcombinaties (zo mooi!) en de stijl. We hadden dit zelf nooit kunnen bedenken en we zijn heel blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld.
Echte aanrader!We hadden een flinke lijst van voorwaarden en ook nog eens te maken met een aparte indeling! Bij ons tweede gesprek bleek dat echt goed geluisterd was door terugkoppeling te geven.Uiteindelijk hebben we alle adviezen over genomen, inclusief voorstel voor nieuwe meubels. Dat laatste is best knap! Want gebeurt niet snel dat iemand mijn / onze smaak begrijpt! Van de bank tot de barretjes!Dus als je wat met je huis wilt doen, dan is Studio Musters zeker een aanrader !

Ik ben Marieke, interieurontwerper en ondernemer in Rotterdam. Ik ben mijn hele leven al gek van interieurs. Dat zijn er wel meer. Maar vanaf 2014 liet ik me als Bedrijfskundige uitgebreid opleiden in het interieur vak, en toen bleek dat ik niet alleen voor mezelf maar ook voor andere mensen die moeilijke maar o zo magische puzzel op kon lossen.

Na een carrièreswitch is ontwerpen serious business voor mij geworden, of eigenlijk: één groot feest!

Ik weet precies hoe je met bepaalde kleuren, vormen en indelingen een ruimte totaal anders kan laten aanvoelen. Maar het draait niet eens alleen om meubels of kleuren. Ik heb een enorme drive om mooie resultaten te behalen en merk dat mijn jarenlange ervaring met klantgericht werken mij een andere, betere, interieurontwerper maakt.

Meest gekozen:
Totaal interieuradvies

1999,- per Kamer
4900,- voor 3 kamers

 • Een compleet plan met een tot in detail uitgewerkt nieuw interieur waar je zelf nooit op gekomen was
 • Alles op elkaar afgestemd: je nieuwe meubels èn bestaande meubels, kleuren, materialen, gordijnen, muurverf, behang, verlichting, en accessoires
 • Voor grote verbeteringen in huis: je hebt meerdere nieuwe meubelstukken of verlichting nodig, of je gaat verhuizen
 • Speciaal gemaakt voor jouw persoonlijke situatie en woonwensen
 • Je krijgt: een helder en heel concreet advies, uitgewerkt met plattegronden, 3D visualisaties, exacte meubels, muurverf- en behang producten, gordijnstofnamen en kenmerken, een verlichtingsplan en een handige shoppinglist met linkjes; alles met uitleg en foto’s.
 • Bonus: je krijgt een set met grote kleurstalen zodat je alle kleuren goed in het echt kunt zien
 • Na afloop hoef je zelf alleen nog maar de bestellingen te plaatsen!
 • Optie: ontwerp van een maatwerkmeubel met detailtekeningen om je ruimte optimaal te benutten op een originele manier + 399,-
 • Het tarief is 1999,- per kamer en 4900,- voor 3 kamers. Dit is inclusief BTW. Een kamer is bijvoorbeeld een woonkamer met eethoek, of een grote slaapkamer. Als je twijfelt, neem gerust contact op.
 • Let op: ik krijg vrij veel aanvragen, dus wacht niet te lang

Wat maakt mijn interieuradvies uniek?

 • Pragmatisch. Mijn visie is: je interieur moet zowel mooi als praktisch zijn voor jou. Dat is altijd haalbaar en daar maak ik mijn klanten echt blij mee. Je huis staat in dienst van jou, niet andersom! Ik raad je bijvoorbeeld geen designmeubelen aan als je daar geen zin in hebt, ik wil dat er in jouw huis echt zorgeloos geleefd kan worden.
 • Geen limiet op creativiteit. Ik ben niet uit noodzaak maar echt uit pure liefde voor dit vak begonnen als interieurontwerper. Als interieurverslaafde borrelen er 24/7 ideeën bij mij op tijdens het ontwerpproces voor jouw huis. Bovendien ben ik niet gebonden aan een merk of leverancier, ik blijf zoeken naar de beste match. Zo kom ik tot een interieur dat jou zal verrassen en perfect bij je past.
 • Concreet & gestructureerd. Je zal merken dat ik 10+ jaar ervaring als projectmanager heb; ik maak je wensen concreet (zelfs de wensen waarvan je niet besefte dat je ze had), je weet altijd wat je van me kunt verwachten, en ik communiceer helder en proactief.
Interieuradvies

REVIEWS VAN MIJN INTERIEURONTWERPEN:

Interieuradvies

“… We waren heel benieuwd. Vooral omdat je toch denkt ‘hoe kun je al onze input combineren tot één bij elkaar passend geheel wat wij mooi vinden’. Maar bij het zien van de eerste sheets, viel eigenlijk alles op zijn plek. We waren meteen enthousiast hoe je de woonkamer had ingedeeld. En de praktische ‘boodschappenlijst’ maakt het shoppen naar meubels overzichtelijk en zelfs leuk! We zijn erg tevreden met het eindontwerp. Het was ons al die tijd niet gelukt om van onze woonkamer een mooi geheel te maken, de meeste meubelbezoeken eindigden in ‘geen keuze kunnen maken’. En bij ons heeft het ook een kostenbesparing opgeleverd, doordat we meer inzicht kregen in keuze van meubels in verschillende prijsklassen. Met een mooi eindresultaat! …”

MARCIA EN ROB, KRIMPEN A/D IJSSEL

Interieuradvies

“… Wij kijken heel positief terug op jouw interieur advies. We kunnen het iedereen die twijfelt aanraden, want het helpt je enorm. Jij kijkt echt met andere ogen naar een ruimte en naar kleur combinaties en maakt het tot een mooi geheel. Je bent super enthousiast over je vak, en je hebt ons echt verrast met heel mooie kleuren die we zelf nooit hadden durven kiezen. En ook met de gekozen stijl, het advies voor de indeling en de meubels zijn we erg blij. De prijs-kwaliteit verhouding is goed want we hebben een enorm gedetailleerd advies gekregen. Eigenlijk zijn al onze verwachtingen uitgekomen want onze wensen zijn gedurende het proces allemaal verwerkt, en bevielen ons zo goed, dat we al je adviezen aan het toepassen zijn in onze woonkamer/keuken…”

JUDITH EN EGBERT, BEUSICHEM

Wat krijg je precies als je mijn hulp inschakelt voor een Totaal interieuradvies?

 • Van intake tot oplevering in 4-5 weken
 • In een eerste gesprek – de intake – brengen we al jouw woonwensen in kaart
 • Na een analyse van de ruimte en van je woonwensen, stel ik de belangrijkste uitgangspunten op en een sfeerbord: het startpunt
 • Enkele indelingsopties om uit te kiezen (ik help je daar natuurlijk bij!)
 • Tussentijdse presentatie waarbij we jullie feedback bespreken
 • De ideale indeling uitgewerkt met plattegrond en in 3D
 • Kleurenplan voor verf en behang op plattegrond en met kleurnummers (ook ideaal om aan de schilder te geven)
 • Advies voor specifieke meubels en accessoires met productnamen en kleuren, in een hele handige shoppinglist met linkjes
 • Materiaaladvies voor raambekleding en/of vloer
 • Verlichtingsplan op plattegrond met productnamen en kleuren, en een hele handige shoppinglist met linkjes
 • 3D visualisaties met alle meubels, kleuren en verlichting bij elkaar (nu gaat het echt leven!)
 • Eindpresentatie waarbij we het hele advies doornemen
 • Bonus: je krijgt een set met grote kleurstalen zodat je alle kleuren goed in het echt kunt zien
 • Optie: Ontwerp van maatwerkmeubel met detailtekeningen om je ruimte optimaal te benutten op een originele manier (+ 399,-)
 • Het tarief is 1999,- per kamer en 4900,- voor 3 kamers. Dit is inclusief BTW. Een kamer is bijvoorbeeld een woonkamer met eethoek, of een grote slaapkamer. Als je twijfelt, neem gerust contact op.

INTERIEURADVIES ROTTERDAM