Meteen naar de inhoud

Kort interieuradvies

KORT interieuradvies

‘Ja, dit is hoe ik het wil!’

Krijg een echte inspiratie boost en concrete tips
om zelf van je huis weer een superfijne plek te maken

INTERIEURADVIES ROTTERDAM

“Je wilt wel zelf aan de slag, maar je hebt echt even een zetje nodig,
want het pakt steeds verkeerd uit“

 • Je schilderde zelf alvast een muur om je slaapkamer op te leuken, maar je wordt eigenlijk helemaal niet blij van het resultaat, en je weet niet hoe nu verder.
 • Steeds als je ‘s avonds rondkijkt in de woonkamer irriteer je je aan dat ongezellige hoekje, waar je al van alles probeerde, maar wat een bron van onrust blijft
 • Je komt thuis en wilt lekker tot rust komen, maar die bank maakt jou al lang niet meer blij. Je hebt alleen geen idee welke je moet kopen, dus stel je het weer uit en ondertussen blijft het knagen.
 • Je komt met lege handen terug van een woonwinkel, overweldigd door het aanbod, terwijl je normaal prima knopen doorhakt; dit is echt zonde van je vrije tijd.
 • De spullen die je kocht in die leuke nieuwe kleur, blijken thuis totaal geen match met je huidige meubels. Je baalt, dit was een miskoop, en irritanter nog: nu blijf je peinzen over een oplossing.


En ik snap het: het is gewoon heel frustrerend als je zelf met frisse moed aan de slag gaat, je best doet om je huis gezelliger te maken,
maar je eigenlijk helemaal niet blij wordt van het eindresultaat. Sterker nog, je kijkt er nu elke dag tegenaan en het gaat irriteren.

En dat is ook niet zo vreemd:

Interieuradvies

Je mist een doordacht plan.

Je mist kennis over indelingen en proporties, kennis over de kleurenleer (kleuren hebben een groot effect op hoe je je voelt!), slimme opbergoplossingen, trucjes waardoor het opeens veel knusser voelt, kennis over de juiste verlichting die steeds weer perfect bij jouw stemming past, en originele ideeën waardoor je jezelf echt in je interieur herkent.

Hoe fijn zou het zijn als je thuiskomt in een huis waar alles wat je ziet jou blij maakt? Het past echt bij jou, het voelt als thuis.
En het leukste: je hebt er zelf aan bijgedragen. Je stopte er wat moeite in, maar deze keer met zo’n groot effect!

‘s Avonds kijk je vanaf de bank met een voldaan gevoel rond in je huis. Je hoeft niet meer te puzzelen in je hoofd, geen tijd of geld meer te verspillen. Sterker nog, je krijgt al zin in een volgend projectje in huis…

De voordelen van een Kort interieuradvies aan huis:

Studio Musters
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
peter van der walpeter van der wal
19:35 18 Apr 22
Snel en passend advies op maat wat op enthousiaste manier en met duidelijke uitleg wordt gebracht rekening houdend met impact van zaken als licht en kleur op je gemoedstoestand.
Sarah van IJzendoornSarah van IJzendoorn
18:55 04 Apr 22
Marieke heeft ons geadviseerd over het mooier maken van onze gangen en trappenhuis. We wilden hier meer kleur/ iets bijzonders van maken. Wat ik vooral leuk vind is dat ze met ideeën komt die we zelf niet hadden kunnen bedenken. In het intake gesprek luistert ze heel goed naar wat je wil, geeft daar haar eigen (professionele) draai en en legt goed uit waarom ze bepaalde keuzes maakt. Daarbij is het leuk dat ze veel verschillende stalen heeft, zo had ze een aantal opties voor ons behang die je dan goed naast elkaar kan leggen. Intussen zijn de schilders bezig en worden wij al heel erg blij van het resultaat, echt een enorm verschil. Ondanks dat het maar een klein stukje van ons huis is, maakt het meteen weer dat je een stuk vrolijker wordt bij het binnenkomen. Wij raden Marieke zeker aan!
P.H. LawP.H. Law
15:20 04 Feb 22
Marieke heeft ons voorzien van uitgebreid interieuradvies voor ons appartement. Dmv een moodboard die wij hebben opgesteld ging zij aan de slag met allerlei ideen voor het gehele interieur. Ze heeft ons presentaties gegeven met indelingen, meubels, kleuradviezen en alles wat er bij komt kijken. Ze is creatief, denkt goed mee, heeft inlevingsvermogen en is heel behulpzaam! Daarnaast heeft ze oog voor detail, en ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, voor ons als jong gezin. Tevens gaf ze altijd snel antwoord op onze vragen en is ze goed bereikbaar. Studio Musters is zeker een aanrader!
Judith RingelenbergJudith Ringelenberg
09:00 09 Nov 21
Studio Musters (Marieke) is top! Ze heeft ons enorm geholpen met het inrichten van onze woonkamer en eetgedeelte. Ze luistert goed naar al je wensen en verwerkt dit tot een mooi en vooral ook compleet geheel. Ze heeft ons echt verrast met het indelingsadvies, de kleurcombinaties (zo mooi!) en de stijl. We hadden dit zelf nooit kunnen bedenken en we zijn heel blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld.
Echte aanrader!We hadden een flinke lijst van voorwaarden en ook nog eens te maken met een aparte indeling! Bij ons tweede gesprek bleek dat echt goed geluisterd was door terugkoppeling te geven.Uiteindelijk hebben we alle adviezen over genomen, inclusief voorstel voor nieuwe meubels. Dat laatste is best knap! Want gebeurt niet snel dat iemand mijn / onze smaak begrijpt! Van de bank tot de barretjes!Dus als je wat met je huis wilt doen, dan is Studio Musters zeker een aanrader !

Ik ben Marieke, interieurontwerper en ondernemer in Rotterdam. Ik ben mijn hele leven al gek van interieurs. Dat zijn er wel meer. Maar vanaf 2014 liet ik me als Bedrijfskundige uitgebreid opleiden in het interieur vak, en toen bleek dat ik niet alleen voor mezelf maar ook voor andere mensen die moeilijke maar o zo magische puzzel op kon lossen.

Na een carrièreswitch is ontwerpen serious business voor mij geworden, of eigenlijk: één groot feest!

Ik weet precies hoe je met bepaalde kleuren, vormen en indelingen een ruimte totaal anders kan laten aanvoelen. Maar het draait niet eens alleen om meubels of kleuren. Ik heb een enorme drive om mooie resultaten te behalen en merk dat mijn jarenlange ervaring met klantgericht werken mij een andere, betere, interieurontwerper maakt.

Kort interieuradvies
549,-

 • Een inspirerende Q&A sessie voor jouw prangende woonvragen
 • Veel concrete en originele tips over indeling, kleurgebruik, meubels of verlichting, die je vervolgens zelf kan toepassen in huis
 • Voor kleine verbeteringen in huis: een ongezellige hoek, een nieuw meubelstuk nodig, of je bent toe aan een nieuwe kleur
 • Speciaal gemaakt voor jouw persoonlijke situatie en woonwensen
 • Je krijgt: een sessie van 2,5 uur bij jou thuis (dit kan ook volledig online), die ik voorbereid aan de hand van je foto’s en vragen, met erna een samenvatting per mail
 • Bonus: je krijgt een set met grote kleurstalen thuisgestuurd zodat je alle kleuren goed in het echt kunt zien
 • Na afloop heb je hele nieuwe inzichten en ideeën die je zelf verder toepast in huis 
 • Het tarief is inclusief BTW.
 • Wil je dat ik de ideale indeling voor je vind, of wil je bijvoorbeeld meerdere meubels of lampen vervangen? Dan past een totaaladvies beter:

Wat maakt mijn interieuradvies uniek?

 • Pragmatisch. Mijn visie is: je interieur moet zowel mooi als praktisch zijn voor jou. Dat is altijd haalbaar en daar maak ik mijn klanten echt blij mee. Je huis staat in dienst van jou, niet andersom! Ik raad je bijvoorbeeld geen designmeubelen aan als je daar geen zin in hebt, ik wil dat er in jouw huis echt zorgeloos geleefd kan worden.
 • Geen limiet op creativiteit. Ik ben niet uit noodzaak maar echt uit pure liefde voor dit vak begonnen als interieurontwerper. Als interieurverslaafde borrelen er 24/7 ideeën bij mij op tijdens het ontwerpproces voor jouw huis. Bovendien ben ik niet gebonden aan een merk of leverancier, ik blijf zoeken naar de beste match. Zo kom ik tot een interieur dat jou zal verrassen en perfect bij je past.
 • Concreet & gestructureerd. Je zal merken dat ik 10+ jaar ervaring als projectmanager heb; ik maak je wensen concreet (zelfs de wensen waarvan je niet besefte dat je ze had), je weet altijd wat je van me kunt verwachten, en ik communiceer helder en proactief.
Interieuradvies

REVIEWS VAN MIJN INTERIEURONTWERPEN:

Interieuradvies


“… We zijn heel tevreden over het resultaat. Het was leuk om met jouw hulp op een andere manier na te denken over het inrichten van een ruimte, heel anders dan hoe ik dat zelf tot nu toe gedaan heb. Je stelde vragen die ons aan het denken zetten. Het was echt onze rommelkamer en moest een prettige en mooie kamer worden, dat is zeker gelukt! We hebben alles overgenomen uit jouw advies. Het is de tijd die het je bespaart (bedenken, spullen uitzoeken) en het plezier wat het oplevert meer dan waard…”


SARAH EN PETER, ROTTERDAM

Interieuradvies

“… We hebben nog niet eerder op deze manier advies gehad en het is ons erg goed bevallen! Waar we normaal altijd erg veel last hebben van keuzestress, lukte het nu in vrij korte tijd om tot een volledig plan te komen. Waarin Marieke onze beide wensen ontzettend goed heeft samengevoegd. De plattegrond en presentatie laat zien hoe ze tot het plan is gekomen en hoe ze zich in kan leven in de smaak en stijl van een ander, heel knap! Wij gaan aan de slag en maken nu stap voor stap het interieuradvies werkelijkheid. We zijn niet anders dan erg blij met het resultaat! We hopen dat je anderen net zo blij maakt met de mooie adviezen die je geeft!…”

JANNEMIEKE EN WARNER, AMERSFOORT

Wat krijg je precies als je mijn hulp inschakelt voor een Kort interieuradvies?

 • Na de kennismaking prikken we een dag en tijdstip voor het advies aan huis of online
 • Stuur me van tevoren je foto’s en vragen en woonwensen, dan bereid ik me voor en benutten we de tijd optimaal
 • Tijdens de sessie van 2,5 uur geef ik antwoord op je vragen, waarbij ik ook uitleg waarom dat goed zou werken. Ik geef nieuwe ideeën en concrete tips, zodat we zeker weten dat je bij de uitvoering nergens tegenaan loopt. Als je wilt geef ik ook tips over andere aspecten van je kamer die mij opvallen, waar je zelf nog niet aan dacht.
 • Je kunt zelf meeschrijven; na afloop ontvang je van mij wel een samenvatting per mail
 • Bonus: je krijgt een set met grote kleurstalen thuisgestuurd zodat je alle kleuren goed in het echt kunt zien
 • Het tarief van 549,- is inclusief BTW.
 • Let op: wil je dat ik de ideale indeling voor je vind, of wil je bijvoorbeeld meerdere meubels of lampen vervangen? Dan past een totaaladvies beter:

INTERIEURADVIES ROTTERDAM