Meteen naar de inhoud

Wat is jouw superpower – en hoe ik interieurontwerper werd

Wat is jouw superpower? Grote kans dat je dit niet meteen weet. Maar je hebt er zeker een! Ik heb het over een sterkte die jou niet opvalt, die je zelf niet eens als sterkte ziet. Het is iets wat jij moeiteloos doet, en er dan ook nog eens in uitblinkt. Maar zelf merk je dat niet: voor jou is het allemaal heel normaal en je staat er niet bij stil. Een superpower zit in jou, waarschijnlijk al je hele leven. En juist dáárom is het vaak zo moeilijk om te weten wat die sterkte precies is.

Mijn superpower is: structuur en overzicht. Van Totale Chaos een Geoliede Machine kunnen maken.

En ook: ik zie en voel een ruimte al voordat ik er ben geweest. Ik zie de muren, de zon, de meubels, de kleuren. Alsof ik een 3D visualisatieprogramma in mijn hoofd heb 😀  Ik dacht heel lang dat iedereen dat had. Totdat je anderen hoort praten: ‘ik kan mijn nieuwe huis pas inrichten als ik er een tijdje woon’ en ‘géén idee of dat bij elkaar gaat passen, ik kan me er nog geen beeld van vormen’…

En zo bleek het dus een ontzettend logische keuze voor mij te zijn om interieurontwerper te worden.

Vraag het eens aan de mensen om je heen: wat valt hen in 1 woord het meest op? Wanneer bellen ze jou? En waar krijg je van mensen die jou net leren kennen wel eens opmerkingen of complimenten over?

Zoek je superpower dus vooral niet te ver van huis, hij ligt voor je neus! ✨