Meteen naar de inhoud

wat een toffe workation als interieurontwerper was dat weer!

Dit was mijn derde werkreis als interieurontwerper sinds ik vorig jaar lid werd bij Wifi Tribe, waarmee je samen met een groep ondernemers een paar weken vanuit het buitenland werkt!

Hierbij even een inkijkje in mijn dagen daar in Porto, want ik krijg nog steeds vaak vragen over hoe dat nou gaat 😊

Dit keer huurde ik zelf een huisje via AirBnB met een vriendin van Wifi Tribe en daarna een kamer in het Selina (een kleurrijk fancy hostel gericht op digital nomads) met een werkplek erbij in hun co-working space! Dit kan iedereen zó boeken en is een leuke laagdrempelige manier om even op afstand te werken. Snelle wifi, goede bureaustoelen, stille telefoonhokjes, vergaderruimtes, printer: alles is aanwezig.

Na een vroeg Portugees ontbijtje in de zon werk ik meestal gewone kantooruren net zoals in Nederland. Ik ontwerp interieurs óf ik werk aan mijn bedrijf. Met uiteraard lekker lunchen en mooie gesprekken op het terras tussen de middag.
Op hete dagen vertrek ik ’s ochtends vroeg naar het strand om daarna van 12.00u – 20.00u te werken in de airco 😊
En vervolgens kun je ’s avonds en in het weekend genoeg leuke dingen doen, en daarna natuurlijk bijkomen van teveel nieuwe indrukken, maar ook barstensvol inspiratie weer aan het werk!

Want het mooiste: ik krijg altijd zoveel nieuwe ideeën en kan beter van een afstandje naar mijn interieuradvies bedrijf kijken. Het begint zelfs al op het vliegveld! Ik denk echt dat je in een nieuwe omgeving ook sneller tot nieuwe, andere denkpatronen en ideeën komt.

Hopelijk geeft dit een beetje een inkijkje. Laat het me weten als je zelf nog tips kunt gebruiken of vragen hebt.