Meteen naar de inhoud

Moving forward: mijn groei dit jaar als interieurontwerper

Ik verwachtte dat ik misschien niet genoeg intellectuele uitdaging kon vinden bij mijn switch naar interieurontwerper.


Het tegendeel bleek waar. Ondernemen is een rollercoaster. Ik heb nog nooit zo veel, zo snel veranderd. Dat kost moeite en je moet continu je mindset trainen. Maar het levert zoveel groei en energie op! Hoe ziet dat er uit?

Het hele jaar niet achterover leunen, continu kijken naar wat beter kan, en vooral: direct aanpassen. Het grote verschil met in loondienst werken: het volledige besluitvormingsproces kan nu vaak in 10 seconden zijn afgerond 😊


Hieronder enkele highlights uit 2021. Ik kijk heel dankbaar terug op een mooi jaar met de allerleukste klanten en de allergaafste opdrachten!

In 2021 heb ik…
…niet alleen enkele kamers maar ook complete huizen ingericht: woonkamers, keukens, slaapkamers, kinderkamers, badkamers, kantoren, logeerkamers, hallen en pantry’s
…de switch gemaakt naar digitaal tekenen in 3D (nu loop je op je eigen smartphone door je nieuwe huis!)
…bouwtekeningen met elektriciteitsplannen toegevoegd aan mijn repertoire
…mijn eerste B&B kamers ingericht
…niet meer alles zelf gedaan 😉 en hulp ingehuurd van fotografen Lotte van Uittert en Marnix de Stigter, vormgever anna van den Meiracker, business experts Charlotte van ’t Wout en Veronique Prins, accountant Hans Hameetman en SEO expert Bram Vermeulen
…samenwerkingen opgestart met verschillende toffe leveranciers
…boekhouding en facturatieprocessen geautomatiseerd en een inloopkantoor met complete stalen winkel ingericht
…voor het eerst op afstand gewerkt! Oaxaca in Mexico was een maand lang mijn thuisbasis en ik ben nu aan het inpakken voor… Argentinië 😊