Meteen naar de inhoud

Mijn switch naar fulltime zelfstandig interieurontwerper

Nadat ik 5 jaar lang in de weekenden en avonden al heel wat mensen blij maakte met een nieuw interieur, nam ik ontslag en ging ik fulltime verder als interieurontwerper…

Ik was net terug van de skipistes in Tirol, nadat ik ontslag had genomen en ook nog eens een lange reis had gemaakt door Colombia en Argentinië 😍😊

Daar in Colombia besloot ik dat ik toch echt de switch wilde maken van het bedrijfsleven naar het vak van interieurontwerper. De jaren ervoor had ik in de avonden en weekenden al heel wat mensen blij gemaakt met een nieuw interieur. En bij terugkomst in Rotterdam zou ik dat voor het eerst fulltime gaan doen.


Wat had ik er zin in! Nu nog steeds hoor 😉 Dat was natuurlijk wel een stap. Maar ik besefte me dat die keuze niet voor de rest van m’n leven was. Ik zou het gewoon een half jaar proberen en aankijken. En toen werd het makkelijk.
Mocht jij nog een droom hebben: zet eens een stapje in die richting en proef ervan. Wie weet… ✨✨✨