Meteen naar de inhoud

mentorship

Welkom bij het Carrière Switch Mentorship:
de 7 stappen methode om succesvol en makkelijk een nieuwe carrière te starten als je eigenlijk niet durft

Wil jij ook weer energie krijgen van je werk, maar kom je niet verder? Ben je klaar voor een nieuwe stap, maar…. bevries je nog een beetje?

Vanaf nu kun je bij mij aanhaken! Sinds mijn eigen succesvolle carrière switches word ik door veel mensen benaderd die heel graag willen weten hoe ik dit heb gedaan.

Al mijn kennis en praktijkervaringen zitten in dit mentorship. Inclusief alle mind-f*cks die je onderweg onverwachts tegenkomt, de do’s en vooral de don’ts. Want die zijn juist zo leerzaam en zorgen ervoor dat jij dit nog sneller en makkelijker kan realiseren dan ik.

Stel die stap niet nog langer uit en reserveer nu 1 van de slechts 5 plekken:

Herken je dit?

Je bent toe aan een nieuwe baan, maar ohhhhhhh…

 • Je durft het eigenlijk niet eens toe te geven aan jezelf. Want dat betekent ook dat je moet beslissen: wat dan? En hoe dan? Je draait oneindig rondjes in je hoofd.
 • Het voelt voor jou als een hele grote berg die je moet beklimmen. Waar begin je in hemelsnaam?
 • Misschien ben je nu zelfs al elke avond moe van je werk en voel je de weerstand in je lijf toenemen. Je weet dat je echt de eerste stap moet gaan zetten.
 • Je maakt je zorgen over een mogelijk gat in je inkomen en onbegrip van anderen. Al met al durf je eigenlijk niet en zit je vast;
 • Je kunt het je niet voorstellen hoe het zal zijn om een echt leuke baan te hebben die jou energie geeft, want je weet het gewoon niet. Die hele switch voelt als een ver-van-je-bed-show. En een een zware beslissing die altijd op de achtergrond sluimert…

Wil jij ook…

dat het gewoon veel makkelijker wordt om die switch te maken?

 • Je ziet voor je hoe je er in kleine duidelijke stapjes kunt komen. Die nieuwe toffe baan wordt ineens heel realistisch!
 • Je voelt je relaxed en vol vertrouwen. Je maakt je geen zorgen meer over wat er allemaal zou kunnen gebeuren.
 • De beslissing voelt veel luchtiger en makkelijker.
 • En het belangrijkste: je gaat nu echt die eerste stappen zetten. Er gaan nieuwe deuren open!

Een carrière switch hoeft niet moeilijk en risicovol te zijn: als je het SLIM aanpakt kan het ook makkelijk en veilig

Ik realiseerde zelf al 2 succesvolle carrière switches en 3 sabbaticals. Inmiddels heb ik er nog een stapje bijgezet en werk ik als interieurontwerper regelmatig als digital nomad vanuit een warm land.

Ik werd vaak moedig genoemd. Onterecht 😉
Het was soms wel spannend, maar met de stappen die ik heb gezet was het echt vooral leuk en gaf het me zoveel energie.

Je hoeft niet meteen alles te riskeren. Je hoeft niet in een ravijn te springen. Met mijn methode leer je hoe je geen grote risico’s hoeft te nemen en toch je doel bereikt!

Het Carrière Switch Mentorship: we realiseren het samen!

Alleen deze eerste ronde voor een superlage pilotversie prijs

1:1 mentorship – er zijn dan ook maar 5 plekken

1 x uitgebreide kick-off sessie 60 min op mijn kantoor / videocall
3 x persoonlijk mentoring gesprek 45 min videocall
+ elke week korte effectieve huiswerkopdrachten
+ alle tips en tools die je extra nodig blijkt te hebben tijdens het traject

5 weken – start in augustus (uiterlijk 1 september 2022)

Deze ronde 497,- in plaats van 1297,- excl. BTW
100% geld terug als je er niets aan hebt

De aanpak?

We gaan DOEN

Ik ga je géén beroepskeuzetest geven of een dik werkboek met lange theoretische opdrachten: die kun je zelf wel online vinden.

Het probleem is vaak juist dat je daarna niet weet hoe je verder moet. En dat je het gevoel hebt dat je in het diepe moet springen.

We gaan tastbare stappen zetten. Ik ben niet alleen ervaringsexpert met carrière switches; ik heb ook 10 jaar ervaring met enorme projecten opknippen in kleine stappen om snel impact te maken.

Ik maak er voor jou hapklare brokjes van, en laat je zien dat het ook leuk en makkelijk kan zijn! 

mijn verhaalIk ben nu ondernemer en interieurontwerper voor jonge families in de Randstad, waarbij ik regelmatig vanuit een warm land werk.

Ik was pricing manager bij een verzekeringsmaatschappij.

Ik was management consultant voor een Amerikaans bedrijf in Milaan, Brussel en zo ongeveer elke grote stad in Nederland.

Ik was Bedrijfskunde student in Rotterdam en Chili (volledig in het Spaans ja – en nee, ik sprak nog geen Spaans).

En ik was scholier op een heel klein Gymnasium in het gemoedelijke Den Bosch.

Al mijn overstappen waren super leerzaam en spannend. Maar als je nu denkt dat ik van gekke sprongen houd? Nee, in tegendeel.

Ik ben heel leergierig maar was ook zeker risico-avers. En dan loop je dus opeens als pragmatische Bedrijfskundige met je laptop met Excel in de interieurbranche… tussen mensen die kunstacademie hebben gedaan en vloeiend Photoshop praten 😉

Hoe blijft je dan gefocust? Hoe laat je je niet gek draaien? Hoe draai je jezelf niet gek?!

Maar ik weet inmiddels precies hoe je dit moet aanpakken. Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen versie van ‘goede interieurontwerper’ gevonden, en met succes.

En sinds vorig jaar heb ik er nog een stapje bij gezet: ik ben nu zo ongeveer de enige interieurontwerper die ook af en toe op afstand werkt als digital nomad. Iets wat mij vooral in de winter heel erg blij maakt: gewoon fulltime werken maar wel met veel daglicht en in een lekkere temperatuur.

Door al mijn ervaringen ben ik echt in lifestyle design gaan geloven, want ik wéét dat het kan: je leven grotendeels zelf vormgeven.

Het is echt mijn missie om anderen te inspireren en te stimuleren achter het stuur te gaan zitten. Er kunnen zulke mooie deuren opengaan – als je het maar probeert!

schrijf je nu in

Stel de stap niet nog langer uit en reserveer nu jouw plek
in dit unieke 1:1 Carrière Switch Mentorship
voor slechts 497,- in plaats van 1297,- excl. BTW

  Yes! Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan!
  Na verzending van dit formulier krijg je een bevestiging en factuur per mail, en na betaling gaan we meteen de eerste sessie inplannen.