Meteen naar de inhoud

“Ja maar IK kan dat niet”

Sinds vorig jaar ben ik als interieurontwerper lid van de Wifi Tribe: een groep ondernemers die als digital nomad vanuit het buitenland werken. De één af en toe zoals ik, en de ander het hele jaar door. Elke maand kun je kiezen uit een paar plekken over de wereld waar je samen 4 weken doorbrengt in een klein hotel.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer vormen van reizen & werken!

Dus voor wie er niet 4 weken weg kan thuis, hierbij een paar ideeën om het eens op een laagdrempelige manier uit te proberen:

-Boek zelf een weekje een hotel/hostel met werkplekken, zoals een Selina met hele toffe interieurs en top wifi! 😍

-Huur samen met vrienden een mooi AirBnB huis, hier zitten echt pareltjes tussen;

-Al eens aan Kaapstad of Europa gedacht? Dan heb je geen tijdverschil 😉

Dit jaar ga ik verschillende vormen uitproberen. Mijn volgende digital nomad avontuur brengt mij deze zomer 2 weken met vrienden naar… Porto! ✨😊