Meteen naar de inhoud

Interieuradvies: wat het kost en wat het oplevert

Van veel hulp die je zou willen inhuren weet je vaak wel dat het niet voor een tientje kan, maar wat interieuradvies nu kost…?

En wist je dat je ook juist geld en tijd bespaart? Ik laat het je zien!

Wat kost het

– Advieskosten: Je betaalt één keer één vast bedrag, er komt niets bij. Over mijn prijzen ben ik transparant: die staan meteen op mijn Home page (www.studiomusters.nl).

Ik testte uitvoerig welke onderdelen en soort tips voor mijn klanten onmisbaar zijn en welke ze juist minder nodig hebben. Zodat ik niet meer advies geef dan nodig, maar jij ook nergens tegenaan loopt in de uitvoering.

– Tijd om mij input te geven: We hebben 1 uitgebreid intakegesprek bij jou thuis, en daarna 2 ontwerpbesprekingen waarbij je mij feedback geeft. Ik weet precies wat ik moet vragen om tussendoor geen input van je nodig te hebben (maar je mag mij uiteraard wel vragen stellen 😉)

Wat levert het op

– Meer vrije tijd: Nooit meer meerdere zaterdagen naar de meubelboulevard met je kinderen, of voor de zoveelste keer naar de keukenzaak. Je bespaart jezelf ook avond aan avond op Pinterest doorbrengen, surfen en shoppen, en dan toch nog niet tevreden zijn.

– Geld: Met een interieurplan doe je geen miskopen meer en gaat je interieur langer mee. We plannen namelijk jaren vooruit en ik stem alles op elkaar af, ook op je bestaande meubels. Je krijgt advies over multi-functionele items en meubels met de beste prijs/kwaliteit.

– Rust in je hoofd: je hoeft niet meer te puzzelen, of je te irriteren aan je huis wanneer je thuis komt. Alles klopt, het is gezellig, en jij kunt relaxen!