Meteen naar de inhoud

Interieuradvies vanuit… Oaxaca, Mexico!

Het is woensdagochtend, ik zit te werken in de koffiehoek van mijn hotelletje wat volledig is afgehuurd door ‘mijn’ groep ondernemers en digital nomads. Tegenover mij zit Tiffany, een solutions architect uit de VS. In de patio en de verschillende kamers wordt er ook druk getypt en gebeld door een advocaat, HR managers, een voedingscoach, een sales development manager en web developers uit Europa, de VS, Canada en Azië.

Gisteren heb ik een stil plekje opgezocht om een klant in Nederland via Zoom ‘rond te leiden’ door hun nieuwe woonkamer en slaapkamers, die ik volledig in 3D namaakte, inclusief hun eigen meubels, enkele nieuwe meubelstukken, muurverf, behang, en de juiste nagebootste lichtinval. De inrichting van een nieuwbouwappartement wat nog niet is opgeleverd kunnen we op deze manier perfect voorbereiden zonder de sleutel te hebben.

Vandaag werk ik aan mijn website en SEO, en ik weet al dat ik niet vastloop, met al deze experts om me heen.

Gisteravond vingen we twee schorpioenen in de buitenkeuken… Toen de rust was wedergekeerd was er een ‘skillshare’ avond waarbij één van ons vertelde over FIRE. Ik geef zelf morgenavond ook een skillshare: ‘salsa dansen voor dummies’. In het weekend gaan we met z’n allen in de bergen van Mexico hiken en overnachten.

Eigenlijk business as usual dus, maar met een tropisch tintje! Het is overweldigend en ook fantastisch om te zien wat er allemaal mogelijk is, als je het maar probeert.