Meteen naar de inhoud

Hoe is het om een interieurontwerper in te huren?

…dan komt er iemand bij jou thuis over de vloer, die bepaalt welke meubels jij koopt? En dan komt er misschien iets uit wat jij helemaal niet mooi vindt? Dan zit je met de gebakken peren?

Ja, het kan een beetje eng zijn om een interieurontwerper in te huren. En vooral onbekend. Want ga er maar van uit: het is voor bijna iedereen nieuw! Daar houd ik natuurlijk rekening mee. Ik leg het hele proces van tevoren uit en je mag altijd alles vragen.

Het grootste misverstand is misschien wel dit: ik adviseer niet iets wat ik toevallig in mijn eigen huis wil. Alles begint bij hoe jij graag woont. Er zijn miljoenen manieren om een huis in te richten, maar er is er maar één de fijnste en de mooiste voor JOU. Zie het als een puzzel die ik oplos: waar ik al mijn kennis en ideeën voor inzet. Mijn persoonlijke smaak staat er dus los van.

Daarom zorg ik ervoor dat ik jullie woonwensen goed snap. Ik stel veel vragen en vraag door. Na afloop leg ik ook uit waarom een bepaalde keuze de beste is, zodat je zelf een handvat hebt voor in de toekomst. Het doel is dat jij een lach op je gezicht krijgt zodra je je kamer binnenloopt en je weer helemaal kan ontspannen thuis. Eén ding weet ik zeker: je gaat er geen spijt van krijgen.