Meteen naar de inhoud

“File op de A1″ naar Studio Musters

En toen werd ik aardig bedolven onder de interieurontwerp opdrachten….

En toen was ik even stil met mijn blogs…

Wat is dit gaaf om te zien: zoveel mensen geven mij het vertrouwen om een plan te maken voor de inrichting van hun woonkamer of slaapkamer.

Dat zij mijn vele vragen over hun woonwensen beantwoorden in ons eerste gesprek, en het vervolgens even uit handen geven… Waarna ik met uitgewerkte ideeën kom voor de ideale indeling, muurverf, behang, meubels, verlichting en accessoires, waar je zelf niet op zou komen. Ik vraag en verwerk natuurlijk jouw feedback, want ik zeg altijd maar zo: dit ontwerp is echt 100% voor JOU, ík ga er niet wonen.

Je bent dus betrokken maar je hoeft zelf niets te doen. Sit back & relax…

Oja, het meest zware gedeelte is wel voor jou: testen of die bank echt lekker ligt 😉

En: mij op tijd inschakelen! Ik zit vaak de komende weken of zelfs maanden helemaal volgeboekt. Stuur me een berichtje en ik zorg dat er daarna een plekje voor jou vrij blijft!